Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

TO ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ...

TO ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ...

fimotroστοFIMOTROΠριν από 14 δευτερόλεπτα
*...ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ...* Λίγα από πολλούς και πολλά από ελάχιστους σχεδιάζει να εισπράξει το υπουργείο Οικονομικών από τον ενιαίο φόρο ακινήτων το 2014... Το σχέδιο Στουρνάρα που παρουσίασε στα κόμματα ο υπουργός Οικονομικών δεν στηρίζεται στις εξαιρέσεις αλλά προβλέπει πολύ χαμηλό φόρο για όλα τα ακίνητα και επιβάρυνση των πιο προνομιούχων ακινήτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατ’έπάγγελμα αγρότες θα πληρώνουν έτσι και αυτοί φόρο, αλλά λιγότερο και από 1 τοις χιλίοις της αξίας των εκτάσεων που καλλιεργούν. Συγκεκριμένα θα πληρώνουν Ενιαίο Φόρο 1 ευρώ ανά στρέμμα, δηλαδ... περισσότερα »

ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ...

fimotroστοFIMOTROΠριν από 19 δευτερόλεπτα
Έπειτα από τον που θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Θανάση Σκορδά σχετικά με την πρόθεση του υπουργείου να αναστείλει το «πάγωμα» των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών (ΕΕΤ), Χρήστος Γκόρτζος, μιλώντας στη Βουλή, επιχείρησε ... να ξεκαθαρίσει πως η Ελληνική Ένωση Τραπεζών «δεν άσκησε πιέσεις στην κυβέρνηση για το θέμα». Παρά τις πολλές ερωτήσεις που δέχθηκε από βουλευτές για τους πλειστηριασμούς, ο κ. Χρήστος Γκόρτσος, ξεκαθάρισε πως «αφού η κυβέρνηση άνοιξε και αμέσως έκλεισε το θέμα, δεν βλέπει τον λόγ... περισσότερα »

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

fimotroστοFIMOTROΠριν από 19 δευτερόλεπτα
Προβάδισμα των Χριστιανοδημοκρατών(CDU), αύξηση των ποσοστών Σοσιαλδημοκρατών και Πρασίνων, αλλά αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης δείχνει νέα δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε από το Ινστιτούτο INSA ... για λογαριασμό της εφημερίδας Bild. Το κόμμα της 'Αγγελα Μέρκελ μένει σταθερό στο 39%, ενώ το SPD κερδίζει δύο μονάδες και φθάνει το 27%, με τους Πράσινους να αυξάνουν την δύναμή τους κατά μία μονάδα, στο 15%. Η Αριστερά χάνει μια μονάδα, και πέφτει στο 6%, ενώ εκτός Βουλής μένουν τόσο οι Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP) με 4% όσο και οι Πειρατές και η «Εναλλακτική για την Γερμανία»(AfD) ... περισσότερα »

''ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ''...

fimotroστοFIMOTROΠριν από 49 δευτερόλεπτα
Για «μεγάλη πρόοδο» στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες των χωρών της Ευρωζώνης οι οποίες βρίσκονται σε κρίση, έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος, ειδικά για την Ελλάδα, επεσήμανε ότι,... μέσω των επιβαλλόμενων μεταρρυθμίσεων, βρίσκεται καθ' οδόν προς την επίτευξη μεγαλύτερης ανταγωνιστικότητας. «Λειτουργεί καλά», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε για την πορεία που ακολουθούν η γερμανική κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση στο ζήτημα της κρίσης, προκειμένου να δώσουν στις χώρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα «βοήθεια για αυτοβοήθεια», να συνδυάσουν δηλαδή την ίδ... περισσότερα »

''AΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΧΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ''...

fimotroστοFIMOTROΠριν από 49 δευτερόλεπτα
*...ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΝΔΙΑ ΣΧΕΤΙΚA ME THN ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...* Η εικόνα της Ελλάδας βελτιώθηκε σημαντικά, ο ελληνικός τουρισμός παρουσιάζει μεγάλη ανάκαμψη και το μήνυμα ότι η χώρα μας είναι ασφαλής και φιλόξενος προορισμός, βρίσκει όλο και πιο ευρεία απήχηση, τόνισε η υπουργός Τουρισμού, ... Όλγα Κεφαλογιάννη, σε δηλώσεις της μετά από συνάντηση που είχε με στελέχη ομογενειακών φορέων και εκπροσώπους ταξιδιωτικών οργανισμών. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας) και η κ. Κεφαλογιάννη είχε την ευκαιρία να παρου... περισσότερα »

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ...

fimotroστοFIMOTROΠριν από 1 ώρα
*ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...* Αγαπητό *Fimotro*, σε παρακολουθώ ανελλιπώς τόσα χρόνια στη bloggoσφαιρα και ομολογώ ότι μόνο εσύ και 2-3 οικονομικά sites έχουν τέτοια δυνατότητα παρέμβασης κυρίως στα θέματα που αφορούν τα δημοσιονομικά. Παρακολουθώ... επίσης τις πληροφορίες και την κριτική σου στις -πράγματι φαιδρές- επιλογές του Στουρνάρα. Το σημερινό όμως ρεπορτάζ της "Ε" για τις ενστάσεις του Ντράγκι για τον ρόλο του ΤΧΣ και τα 50 δισ που θα διαχειριστεί, ανέδειξε σε όλο του το μεγαλείο το μεγάλο πρόβλημα της χώρας. όχι απαραίτητα η ανι... περισσότερα »

''ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ''...

fimotroστοFIMOTROΠριν από 1 ώρα
Διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει καμία πίεση στην κυβέρνηση από την πλευρά της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) για το ζήτημα της άρσης αναστολής... των πλειστηριασμών έδωσε ο γενικός γραμματέας της, Χρήστος Γκόρτσος... Ειδικότερα, ερωτηθείς από βουλευτές για τη θέση της ΕΕΤ σχετικά με το ζήτημα που ανέκυψε μετά τις χθεσινές δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά για τους πληστηριασμούς, ο κ. Γκόρτσος δήλωσε: «Από τη στιγμή που, όπως είπατε, η κυβέρνηση άνοιξε και ξαναέκλεισε το θέμα των πλειστηριασμών δεν βλέπω τον λόγο να το ξανανοίξω εγώ, αυτό το θέμα». «Πρέπει όμως να πω», πρ... περισσότερα »

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗΣ...

fimotroστοFIMOTROΠριν από 1 ώρα
Σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Πολωνίας νοσηλεύεται ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κανόε καγιάκ, Ανδρέας Κιλιγκαρίδης... Ο Κιλιγκαρίδης βρισκόταν στην Πολωνία για να λάβει μέρος σε διεθνείς αγώνες κανόε καγιάκ. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες βρέθηκε λιπόθυμος από τον Πολωνό προπονητή του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στην πόλη Μπίτκος, όπου διέμενε. Αρχικά πληροφορίες έκαναν λόγο για αιμάτωμα στο κεφάλι του 37χρονου αθλητή, ωστόσο, οι νέες εξετάσεις «δείχνουν» πως πρόκειται για ακόμη πιο σοβαρό πρόβλημα. Προβληματισμό προκαλεί πάντως το γεγονός ότι, πριν αναχωρήσει για την Πολωνί... περισσότερα »

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ...

fimotroστοFIMOTROΠριν από 1 ώρα
*ΕΚΤΑΚΤΟ...* *KΑΙ ΑΥΤΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ...* Τον δρόμο για τις φυλακές ανηλίκων στον Αυλώνα Αττικής πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης ο 23χρονος Πακιστανός ο οποίος ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία του ζευγαριού στο Αλιβέρι Ευβοίας... Ο δράστης, ο οποίος απολογήθηκε για το διπλό φονικό στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, ισχυρίζεται ότι είναι ανήλικος, προκειμένου να εκμεταλλευτεί ευνοϊκές διατάξεις του νόμου. Σύμφωνα με το* *lamiastar.gr*, *καθώς κανείς δεν αναλάμβανε την υπεράσπισή του, ο Πακιστανός πήγε σήμερα στο γραφείο του ανακριτή με δικηγόρο που ορίστηκε, η οποία, ωστόσο, αρνή... περισσότερα »

EΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

fimotroστοFIMOTROΠριν από 1 ώρα
Άμεση διερεύνηση και ενδελεχή έλεγχο των συνθηκών και των αιτιών του δυστυχήματος με το ερπυστριοφόρο του Στρατού στο Συκάμινο, ζητούν από τον... υπουργό Εθνικής Άμυνας οι αρμόδιοι τομεάρχες των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γ. Νταβρής και Μπ. Παπασπύρος . Στη δήλωσή τους, τονίζουν πως πρέπει να διασφαλιστεί ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε θέση να εγγυώνται την σωματική ακεραιότητα και να διασφαλίζουν ένα ασφαλές περιβάλλον σε όλα τα στελέχη τους.

ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΛΑΘΟΣ DRESS CODE...

fimotroστοFIMOTROΠριν από 2 ώρες
Με το χαμόγελο στα χείλη, η "σιδηρά κυρία" της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ, επισκέφθηκε τις περιοχές της Βαυαρίας και της ανατολικής Γερμανίας που έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές από τις σφοδρές πλημμύρες... Ο φακός την απαθανάτισε να κουβαλάει σακιά και να σφίγγει το χέρι των σωστικών συνεργείων και των συμπολιτών της που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται. Εκτός από χαμόγελα, η frau Μέρκελ μοίρασε και ευρώ. Υποσχέθηκε το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ για τις πληγείσες περιοχές ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενισχυθεί η οικονομική βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης. Οι επικοινων... περισσότερα »

AMETAΒΛΗΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΤΗΣ ΕΚΤ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ...

fimotroστοFIMOTROΠριν από 2 ώρες
Την πρόβλεψη ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) θα διατηρήσει αμετάβλητο το βασικό επιτόκιό της κατά την αυριανή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, κάνουν οικονομικοί αναλυτές που ρωτήθηκαν από το πρακτορείο... οικονομικών ειδήσεων Bloomberg. Αντίστοιχα, δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Wall Street Journal αναφέρει επίσης ότι οι περισσότεροι αναλυτές αναμένουν ότι η ΕΚΤ θα διατηρήσει αμετάβλητο το επιτόκιο, μετά τη μείωσή του στο 0,5% τον Μάιο, ενώ προσθέτει ότι ορισμένοι αναλυτές θεωρούν πιθανή μία περαιτέρω μείωσή του, επειδή ο πληθωρισμός κινείται πο... περισσότερα »

ΑΤΥΧΕΣ, ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΨΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΟΡΔΑ

fimotroστοFIMOTROΠριν από 2 ώρες
*Γράφει η Άννα Κορσάνου* *Δικηγόρος* *Πρόεδρος Συνδέσμου Υποστήριξης* *και Ενημέρωσης Καταναλωτών* Αγαπητό *Fimotro*, Ατυχές, άτοπο και άκομψο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το σχόλιο του Υφυπουργού Ανάπτυξης κατά τη... χθεσινή του δήλωση, "… Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει η αναστολή των πλειστηριασμών". Να σημειώσουμε ότι έως το τέλος του 2013 έχουν ανασταλεί οι πλειστηριασμοί για οφειλές έως το ποσό των 200.000 ευρώ. Προσοχή! Οι κατασχέσεις επιτρέπονται και γίνονται. Για πόσα άνω των 200.000 ευρώ γίνονται πλειστηριασμοί ακόμα και της κύριας κατοικίας αλλά στην πράξ... περισσότερα »

ΔΕ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

fimotroστοFIMOTROΠριν από 3 ώρες
*Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος* Αγαπητό *Fimotro*, ακούσαμε τον Πρόεδρο Βενιζέλο να ''απειλεί'' το Σαμαρά ότι η κυβέρνηση ''δεν είναι μόνο της Νέας Δημοκρατίας'' κι ότι ''δεν κυβερνάει μόνος του''. Ωραία όλα αυτά και πολύ... μάγκικα ! Αλλά έχω μία ερώτηση για τον Πρόεδρο Βενιζέλο: έστω ότι γίνεται ένα θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους μία αεροπορική εμπλοκή ας πούμε, και η κατάσταση φτάνει στο σημείο όπου ο πιλότος μας θα πρέπει να ρίξει πυρά ή όχι..! Βάσει των κανόνων της εμπλοκής την απόφαση πρέπει τελικά να την πάρει ο... αρχηγός της Κυβέρνησης. Τι θα πρέπει λοιπόν να κάνει ο Σαμαρά... περισσότερα »

ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗ HELLENIC SEAWAYS ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ Γ. ΓΚΡΙΜΑΛΝΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ Γ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

fimotroστοFIMOTROΠριν από 3 ώρες
*Από το : bankwars.gr* Νέα επεισόδια στον ελληνοιταλικό πόλεμο για τα μερίδια αγοράς στην ακτοπλοία και τις γραμμές Κόρινθος – Βενετία και Πάτρα – Αγκώνα. Ο Εμμάνουελ Γκριμάλντι των Μινωικών Γραμμών, μέσω της... καταστατικής πλειοψηφίας του 33,8% που ελέγχει στην HELLENIC SEAWAYS, επιχειρεί για μία ακόμα φορά να “πετάξει έξω” από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, μεγαλομέτοχο της ΑΝΕΚ. Aυτή τη φορά μάλιστα προβάλλει σαν “διάδοχο” του Γ. Βαρδινογιάννη, τον Μάκη Στρίντζη, πρώην συνεργάτη του εφοπλιστή Λασκαρίδη, σε μια προσπάθεια να πείσει ότι “ο Λασκα... περισσότερα »

ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΕΙΚ ΤΩΡΑ TO ΧΑΣΙΣ ΣΕ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ...

fimotroστοFIMOTROΠριν από 3 ώρες
Έτριβαν τα μάτια τους οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν έρευνες στα σπίτια δυο φίλων ηλικίας 29 και 31 χρόνων στην πόλη της Κω, για τους οποίους είχαν πληροφορίες ότι διακινούν ναρκωτικά. Δεν είχαν φανταστεί, όμως, ... ότι η διανομή γινόταν με… γλειφιτζούρια! Κι όμως, στα σπίτια των δυο νεαρών βρέθηκαν τρία γλειφιτζούρια που περιείχαν… κατεργασμένη κάνναβη, κάτι που στην Ελλάδα έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής μόνο σε κέικ! Μαζί με τα πρωτοφανή ευρήματά τους, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,6 γραμμαρίων, μια συσκευασία που περιείχε ... περισσότερα »

ΜΠΑΤΣΟΣ

fimotroστοFIMOTROΠριν από 3 ώρες
*Editorial του Μάκη Γεωργίου* *(από το crimenet.gr)* Ξεμαλλιασμένη. Άλουστη, με κατσαρωμένο το μαλλί. Πήγε για να της το ισιώσουν. Και να φτιάξει νυχοπόδαρα... Σ' ένα salon de beaute απέναντι από την Βουλή. Κόκκινο, ψαράδικο παντελόνι. Άσπρο μπλουζάκι. Κατέβαινε τα σκαλιά του υπογείου και μίλαγε αμέριμνη και τρισευτυχισμένη (με τον πρόεδρό της;) στο κινητό. Πίσω της ο ακοίμητος φρουρός. Αμίλητος. Με σταυρωμένα χέρια (φοβερή εικόνα). Τώρα, αυτός ο καημένος, τι ήταν; Αστυνομικός ή μπάτσος; Να ρωτήσουμε τον Βούτση... περισσότερα »

ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ....

fimotroστοFIMOTROΠριν από 3 ώρες
*Γράφει ο Άγγελος Γ. Παπαδημητρίου* *(Δικηγόρος Αθηνών)* Αγαπητό *Fimotro*, Παρατηρώ, όπως και όλοι μας φαντάζομαι, την τελευταία περίοδο μίαν (αναγκαστική) στροφή του ΠΑΣΟΚ, διά του αρχηγού του, καταλήγουσα συχνάκις σε «σύγκρουση» με τη ΝΔ. Ο... αγχωμένος (λόγω της δημοσκοπικής καταρρεύσεως), κουρασμένος (λόγω των συνεχών προβλημάτων λειτουργίας του Κόμματος) και απαυδησμένος (λόγω της σφοδρής εσωτερικής διαμάχης) Ευάγγελος Βενιζέλος, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να φρενάρει κάπως το μοιραίον, που έρχεται με φόρα: την πλήρη διάλυση του εν λόγω μορφώματος (γιατί Κόμμα με Αρχές, ... περισσότερα »

ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΧΑΣΙΣ-ΗΡΩΙΝΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

fimotroστοFIMOTROΠριν από 3 ώρες
*ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ»* *ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ* *Γράφει ο Βασίλης Χήτος* Άνοιξαν οι δουλειές για τους Αλβανούς και Τούρκους βαρόνους που με γέφυρα την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα στέλνουν φορτία με χασίς και ηρωίνη στην Ιταλία. Στην Πάτρα στελέχη του Λιμεναρχείου... συνέλαβαν 28χρονο Αλβανό οδηγό Φ/Γ οχήματος (τράκτορας- επικαθήμενο) πριν την επιβίβασή του σε πλοίο με προορισμό την Ανκόνα. Σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη κάτω από ξύλινο πάτωμα του οχήματος, στο χώρο του φορτίου (χαρτοκιβώτια με εμφιαλωμένα κρασιά) έκρυβε συνολικά εκατόν ενενήντα (190) πλαστικές συσκευασ... περισσότερα »

ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΚΟΡΔΑΣ;

fimotroστοFIMOTROΠριν από 3 ώρες
*Γράφει ο Π.Π.* Tον κ. Σκορδά έτυχε να τον ακούσουμε στη βουλή να δίνει απαντήσεις σε ερώτηση βουλευτή της ΝΔ για εναρμονισμένες τιμές στην αγορά σε πολλά βασικά είδη. Ο βουλευτής παρουσίαζε αποδείξεις αγοράς... απο τις οποίες πρόκυπτε καταφανώς οτι υπάρχει ζήτημα διερεύνησης καρτελοποίησης. Ο υφυπουργός αντί ως όφειλε να πεί οτι θα ασχοληθεί με το θέμα και οτι αμέσως θα δώσει εντολή στην επιτροπή ανταγωνισμού για έλεγχο πιθανής λειτουργίας καρτέλ, μιλούσε γενικά και αόριστα με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Μα τι στο καλό υφυπουργός είναι αυτός, είχαμε διερωτηθεί τότε. Η αναστάτωση που... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου