Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Άνεμος Αντίστασης

"ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΕΠΙΟΡΚΟ"; ΠΑΙΡΝΕΙΣ BONUS ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ!

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 12 δευτερόλεπτα
*ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!* *Υπάλληλοι *που θα αποκαλύπτουν, δήθεν, "κακοδιαχείριση και διαφθορά" στο * δημόσιο*, θα*επιβραβεύονται*!Από *μπόνους και προαγωγές* μέχρι*αυξήσεις * και *ειδικό καθεστώς εργασίας*, σύμφωνα με πληροφορίες προβλέπονται στα * κίνητρα*. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες στην *νομοθετική ρύθμιση* που σχεδιάζει η συγκυβέρνηση προβλέπονται *"μέσα προστασίας" για όσους "καρφώνουν"* τους *λεγόμενους "επίορκους"*συναδέλφους τους. Η νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης στηρίζεται στο αμερικανικό μοντέλο και τους λεγόμενους*whistleblowers* και δημιουργεί μια *οργουε... περισσότερα »

Αρνήθηκε η Βούλτεψη να περάσει από ειδικό έλεγχο στη Βουλή

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 52 δευτερόλεπτα
Αναφορά προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, σε βάρος της βουλευτή της ΝΔ Σοφίας Βούλτεψη, η οποία κατά την είσοδο στη Βουλή αρνήθηκε να περάσει την τσάντα της από τον ειδικό έλεγχο, θα κάνει ο υπεύθυνος αστυνομικός της μαγνητικής πύλης. «Να ξεϊσχύσουν», φέρεται να απάντησε χαρακτηριστικά η βουλευτής στην παρατήρηση του αστυνομικού ότι ο έλεγχος όφειλε να διενεργηθεί με βάση τους νέους κανόνες οι οποίοι ισχύουν μετά τις αντιδράσεις για το φαινόμενο οπλοφορίας μέσα στους χώρους της Βουλής. Πηγή: ΑΜΠΕ http://www.enet.gr Θαυμάστε την σχιζοφρενή....... Σοφία Βούλτεψη: Έχει γ... περισσότερα »

Χωρίς τίτλο

Tasoula BστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ώρα
Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013Περιοδικό FOCUS ================== "Έχει στηθεί ψεύτικη ιστορία επιτυχίας στην Ελλάδα" *Περιοδικό **FOCUS* *==================* * * *Το περιοδικό Focus με τίτλο "Μια ψεύτικη ιστορία επιτυχίας", αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και επισημαίνει πως τα φαινόμενα απατούν.*** * Υποστηρίζει, σύμφωνα με το bankingnews.gr, ότι η χώρα δεν πρόκειται να επιστρέψει στις αγορές πριν από το 2020, ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι καλλιεργεί ένα κλίμα τεχνητής ευφορίας στην χώρα, την ίδια στιγμή που το ασφαλιστικό, η υγεία και η παιδεία καταρρέουν.*** * "Τα... περισσότερα »

Δώστε τηλεοπτική άδεια στον Καρατζαφέρη, να θυμώσει το Πρετεντέρη

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ώρα
“ Τώρα τους μάρανε ο Καρατζαφέρης. Όταν είχε επιβάλει, κατόπιν υποδείξεών τους, τον Παπαδήμο, τον αντιμετώπιζαν σαν εθνικό ήρωα, έτρεχαν από πίσω του με τα μικρόφωνα και τις κάμερες. Τι να κάνουμε, όποιος κατουράει στη θάλασσα, το βρίσκει στο αλάτι. ” Του Γιάννη Ανανδρανιστάκη Πως ανοίγει μία πόρτα; Ανοίγει με κλειδί, με αντικλείδι, σε ακραίες περιπτώσεις με λοστό. Αυτά ισχύουν για τις πόρτες των άλλων. Η πόρτα του Γιώργου Καρατζαφέρη ανοίγει με μία τηλεοπτική συχνότητα πανελλαδικής εμβέλειας, σαν αυτήν που του χάρισε το ΕΣΡ. *Και μετά ο κ. Γιώργος βγήκε στο ΜΕΓΚΑ, για ν... περισσότερα »

Η Αθηνα της Σοφιας και η ''Αθηνα'' του Αναγνωστοπουλου.....

Tasoula BστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ώρα
*......αξιου συνεχιστη της ''αυτομαστιγωμενης'' Αννουλας!!! Ποιος θα ξεχασει εκεινο το '''' οταν εμεις...............................αυτοι ετρωγαν βελανιδια'';; Εμεις χασαμε και το ΠΟΥΛΙ !!! Οχι μονο την ΣΟΦΙΑ!!! * ** * Η παιδεια στην Φιλανδια.......της οποιας η ''Γραμματεια'' ξεκινα το 1420-1450!!!! Στη Φινλανδία, πρώτον, η αποκέντρωση δεν είναι συνώνυμη της επιδίωξης να υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στις περιφέρειες, δεύτερον, όταν γίνεται λόγος για μεγαλύτερη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στη ζωή του σχολείου δεν υπονοείται η αύξηση των ω... περισσότερα »

ΜΗ ΚΛΑΙΣ !ΟΥΡΛΙΑΞΕ!!!

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ώρα
H ιστορία λένε γράφεται με την σιωπή.Έτσι διάβασα κάπου.Δεν ξέρω αν αληθεύει,δεν είμαι ιστορικός.Η σιωπή , αποκρύπτει την αρνητική εικόνα ενός έθνους για να μην επισκιαστεί η αυτοεικόνα του.Η σιωπή επίσης ,κλείνει το στόμα της ιστορίας για να μη μιλάει πολύ και βγάζει στη φόρα τις αρνητικές πλευρές ,είναι ,πως να το πω,λιγάκι κουτσομπόλα και αυτό λένε κάποιοι είναι κακό . Η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε πολύ η ιστορία .Στεναχωριόμουν που ο αγώνας απλών ανθρώπων δεν μαθευόταν ποτέ ή πέρναγε στα ψιλά. Και μόνο μερικά ονόματα πέρναγαν στην ιστορία .Τα ονόματα που λίγο πολ... περισσότερα »

Είναι εποχή Επαναστάσεων (του Γ.Δελαστίκ)

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 2 ώρες
Zούμε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εποχή από ιστορική σκοπιά. H οικονομική κρίση αφενός και η αποκάλυψη στα μάτια εκατοντάδων εκατομμυρίων πολιτών του βαθύτατα αντιδραστικού χαρακτήρα της EE αφετέρου μεταδίδουν με επώδυνο τρόπο το μήνυμα ότι ο σύγχρονος καπιταλισμός ούτε επιδιώκει ούτε μπορεί πλέον να ενσωματώνει τις μάζες των εργαζομένων, των μεσαίων στρωμάτων, των νέων ή των συνταξιούχων. Aκριβώς γι’ αυτό ο καπιταλισμός της εποχής μας συρρικνώνει αθόρυβα ολοένα και περισσότερο την αστική δημοκρατία, αντικαθιστώντας την με ένα δημοκρατικοφανές, όλο και πιο αυταρχικό καθεστώς. *Όλοι οι... περισσότερα »

Χείμαρρος ο Χάρρυ Κλυνν εναντίον της ακροδεξιάς μνημονιακής συμμορίας: "Τα καθίκια, οι ολετήρες και οι βιαστές της Ελλάδας να εύχονται να πάνε φυλακή και να μη γίνουν 'λωρίδες'"

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 2 ώρες
Ποτέ στην ελληνική τηλεόραση δεν ακούστηκαν τόσες αλήθειες μέσα σε ένα μισάωρο (απορούμε αν ακούστηκαν συνολικά έστω και διασκορπισμένα τόσες αλήθειες μέσα στην τελευταία τριετία, στα χρόνια της μνημονιακής χολέρας). *Ο μαχητικότατος Χάρρυ Κλυνν με τον χειμαρρώδη λόγο του τοποθετεί τα πολιτικά και τα κοινωνικά ζητήματα -εν ολίγοις ΤΗ ΣΥΝΟΛΗ ΟΛΕΘΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ- στη σωστή τους βάση. Εμείς ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ!* (Μπάμπης ο Ανυπέρβλητος)

Κλιμάκωση της βίας, με νέους νεκρούς, σε όλη την Τουρκία. Τι γίνεται σε όλη την Τουρκία!

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 12 ώρες
* Δυστυχώς, οι σημερινές επιθετικές δηλώσεις Ερντογάν, με βαρείς χαρακτηρισμούς ενάντια στους διαδηλωτές, μετουσιώθηκαν σε άγρια καταστολή διαδηλωτών σε όλη την Τουρκία και πάλι. Οι αναφορές, μας έρχονται, από φίλους στα κοινωνικά δίκτυα.* Η παρακάτω φωτογραφία είναι από την Σμύρνη, όπου χιλιάδες διαδηλωτές παραμένουν στην κεντρική παραλία της Σμύρνης με ενισχύσεις από το Κορδελιό, την Μπούκα και την Μαγνησία (Μanisa) ενώ νωρίτερα σημειώθηκαν πολλαπλά επεισόδια μετά απ'ο την παρέμβαση των ειδικών δυνάμεων. * Από την επίσημη σελίδα των ομογενών στην Κωνσταντινούπολη, έχουμε μία ε... περισσότερα »

Νεα ακυκλοφορητα βιντεο και φωτογραφίες απο Τουρκία

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 15 ώρες
*Ο γνωστός πλέον και σε εμάς "Σουλεϊμάν'' και σήμερα στους δρόμους!* *Σμύρνη, χθες βράδυ! Διμαρτυρία, εντος της οικίας! Η πρωτοτυπία καλοδχούμενη * *Συλλήψεις Διαδηλωτών!* * ** ** **Σημερινή συγκέντρωση στην Σμύρνη. Πραγματική λαοθάλασσα!* * ** ** ** ** ** ** ** * * ** ** **Αμάξι στην Άγκυρα, πατάει 3 διαδηλωτές.* * ** ** ** ** ** ** ** * * ** ** **Απίστευτη ποσότητα χημικών, τώρα στην Κωνσταντινούπολη, στην περιοχή Μπεσίκτας* * ** ** ** ** ** ** ** * * ** **Συλλεκτική φωτογραφία. Δερβίσης διαδηλωτής, με μάσκα για να αντιμετωπίσει τα χημικά τη αστυνομίας.* * ** ** ** ** ** ** ** **... περισσότερα »

Το υπέρ-πατριωτικό defencenet, ανήκει σε Βούλγαρο.

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 15 ώρες
*Δεν είναι νέα είδηση, κυκλοφόρησε πριν από 2 μήνες. Το γνωστό υπέρ-πατριωτικό blog, Defencenet, βάση καταστατικού, όπως θα δείτε παρακάτω, ανήκει σε Βούλγαρο πολίτη. Δείτε το καταστατικό, η δεύτερη σελίδα είναι η επίμαχη.* * * ΦΕΚ-ΕΠΕ Πώληση defencenet.gr σε Βούλγαρους! by Dexi Extrem Κανένα πρόβλημα βέβαια δεν έχουμε με το ξένος πολίτης, να κάνει κάποια επιχειρηματική κίνηση στην χώρα μας. Το θέμα είναι, ότι το συγκεκριμένο μπλογκ διαβάζεται πολύ από το ελληνικό αναγνωστικό κοινό του διαδικτύου, και παρά τις επισημάνσεις πολλών περί γενικευμένης αναξιοπιστίας του, πολλοί υι... περισσότερα »

ΒΙΝΤΕΟ-Ερντογάν:Το Twitter είναι ο μπελάς της κοινωνίας

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 17 ώρες
"Υπάρχει ένας μπελάς που λέγεται Twitter", δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξή που παραχώρησε. "Τα μεγαλύτερα ψέματα ακούγονται εκεί", τόνισε. Δείτε το βίντεο από το MEGA *Σχόλιο Α.Α.: Για τον Ερντογάν, τον Σαμαρά, την Μέρκελ και όλη την παγκόσμια πολιτικοοικονομική ελίτ το πρόβλημα τους είναι η ελευθεροτυπία. Η ελεύθερη διακίνηση της πληροφορίας. Και αφού νόμιζαν ότι εξαγοράζοντας εφημερίδες, κανάλια, και ενημερωτικά portal, ξεμπέρδεψαν, έρχεται ο απλός κόσμος μέσω κοινωνικών δικτύων και Blogs, και τους ξεμπροστιάζει. *

Ελληνες ομογενείς αποκαλύπτουν τα ψέμματα του defencenet.

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 19 ώρες
Το παρακάτω απαγορευτικό είναι σε όλα τα άρθρα του freepen.gr και μπράβο του ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΡΘΟ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ(anemosantistasis) ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΨΕΥΔΕΣ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ defencenet. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΑΙΔΙΑ.Όταν η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας ταυτίζετε απόλυτα με αυτή της Τουρκίας φοβάμαι ότι κάτι δεν πάει καθόλου μα καθόλου καλά Μπορείτε να πληροφορηθείτε απευθείας από την σελίδα των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη πατώντας εδώ: facebook. ΔΙΑΨΕΥΣΗ . Ελλαδικά ΜΜΕ, παραφράζοντας και δημιουργώντας σοβαρό κλίμα σε σχέση με την ασφάλεια της Ομογένειας όσο και των Προξεν... περισσότερα »

Σοκ! Πλαστογραφία της ΝΔ η αποκάλυψη περί Κεμαλικών υποκινητών της εξέγερσης

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 20 ώρες
*Τα γεγονότα στην Τουρκία έχουν φέρει σε αμηχανία τον αυτοαποκαλούμενο «πατριωτικό χώρο» στην Ελλάδα. Λόγω του μίσους που τρέφουν για τη γείτονα χώρα, δεν ξέρουν ποια πλευρά να πρωτομισήσουν περισσότερο. Το εξεγερμένο λαό ή το κράτος και την αστυνομία; Τα οπαδικά τους ένστικτα έχουν μπλοκάρει και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα αν κάνει κανείς μια βόλτα στα social media του χώρου.* * *Τα γεγονότα στην Τουρκία έχουν φέρει, όμως, σε αμηχανία και την κυβέρνηση Σαμαρά. Είναι προφανές ότι το τελευταίο που θα ήθελε, είναι αυτά να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και για τους Έλληνες. Και το γεγονός ό... περισσότερα »

Κατέδωσε τον συνάδελφο σου, στο γραφείο...Και άλλο επίτευγμα της κυβέρνησης Σαμαρά

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 20 ώρες
Δημόσιοι υπάλληλοι εναντίων δημοσίων υπαλλήλων, είναι ο νέος υπό προετοιμασία νόμος της κυβέρνησης Σαμαρά. Με την καταπολέμηση της διαφθοράς εκ των έσω, βάζοντας δηλαδή τους μεν να «καρφώνουν» τους δε. Φυσικά, δίνονται κίνητρα και μάλιστα ισχυρά! Τα κίνητρα θα είναι από μπόνους ή προαγωγή μέχρι αύξηση μισθού και ειδικό καθεστώς εργασίας, όπως διαβάσαμε στο newsit. Κανείς μας, δεν υπερασπίζεται τα φαινόμενα διαφθοράς στο Δημόσιο, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα. *Δυστυχώς η ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά, εισάγει και με τον νόμο, το ρουφιανιλίκι ανάμεσα σε συναδέλφους.* Δηλαδή θέλει πολ... περισσότερα »

Αθλιότητα του ΣΚΑΙ. Κατηγόρησε Τούρκο διαδηλωτή για την δολοφονία του από την αστυνομία

SPIROS GOUDEVENOSστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 22 ώρες
* * *ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ* *ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ* * * *''ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ * *ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ* * ΚΑΘΩΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ * * ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ''* * * anarhogatoulis.blogspot.gr

ΕΞΕΡΓΕΣΗ Ή ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
ΕΞΕΓΕΡΣΗ Ή ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Nα εξεγερθώ ή να επαναστατήσω? Δεν ξέρω,είναι που με μπερδεύουν λίγο οι ερμηνείες των λέξεων αυτών . Με καταλαβαίνεις? Και δεν ξέρω και ποιο κάνει περισσότερο σαματά Δεν είναι που φοβάμαι ,αλλά πειράζει να προσέχω λίγο? Έχω παιδιά να μεγαλώσω ,έχω οικογένεια . Καλύτερα να εξεγερθούν ή να επαναστατήσουν αυτοί που δεν έχουν υποχρεώσεις. Το βρίσκω δίκαιο ,εσύ τι λες? Δεν θα ξεκινούσα αυτή την κουβέντα ,αλλά να ,με τάραξαν λίγο οι γείτονες μας οι Τούρκοι Εγώ κάθισα να δω μια ταινία ,κάτι τέλος πάντων ,ν... περισσότερα »

Toυρκικός Τύπος: "Η νίκη του λαού"

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
*«Η νίκη του λαού»* είναι ο τίτλος της Cumhuriyet. H τουρκική εφημερίδα γράφει «η Τουρκία έζησε μια αντίσταση χωρίς προηγούμενο. Η κυβέρνηση υποχώρησε. Παρα τα δακρυγόνα, το άγριο ξύλο της αστυνομίας οι εκατοντάδες χιλιάδες των πολιτών δεν υποχώρησαν. Τελικά η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να κάνει ένα βήμα πίσω και η αστυνομία αποσύρθηκε από την πλατεία. *«Έληξε η εισβολή, η πλατεία είναι του λαού»* είναι ο τίτλος της Taraf. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως «παρά τις πλαστικές σφαίρες, τα δακρυγόνα, τα τεθωρακισμένα οχήματα συνεχίστηκε η αντίσταση και τελικά η αστυνομία υποχώρησε και ... περισσότερα »

Παίζει με την φωτιά ο Σαμαράς αρνούμενος το αντιρατσιστικό: Η οργή των εβραϊκών κοινοτήτων

Anemos AntistasisστοΆνεμος ΑντίστασηςΠριν από 1 ημέρα
Το ένα χαστούκι μετά το άλλο για την κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά εξαιτίας της άρνησής της να ψηφίσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Μόλις την Τετάρτη *ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου (WJC), Ronald S. Lauder*, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη συνεχιζόμενη αδυναμία της Ελλάδας να θεσπίσει νέα νομοθεσία για την καταπολέμηση του μίσους, του ρατσισμού και της άρνησης του Ολοκαυτώματος. Oπως όλα δείχνουν στο συγκεκριμένο θέμα η κυβέρνηση παίζει με τη φωτιά και μάλιστα σε μια εύφλεκτη γειτονιά, όπως είναι η δική μας με τον Εντογάν να αναζητεί τρόπους να αποφύγει την αιματοχυ... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου